INCALZIRE, VENTILATIE SI AER CONDITIONAT

Incalzirea si conditionarea aerului au pasit intr-o noua era atunci, cand Uniunea Europeana a hotarat: in cazul echipamentelor cu o performanta mai mica de 15 kW se fabrica si se comercializeaza doar aparate care aplica technologia inverter de inalta tehnologie! Ce este technologia inverter? Principala sa caracteristica este, ca aceste masini nu numai racesc aerul, dar se ocupa si de incalzire, chiar in 18 grade Celsius! In plus consumul lor este cu 45-50% mai putin, fata de masini traditionale.

Dar poate sa fie oarecare technologie inalta, daca nu este intretinut cum trebuie, atunci scade eficienta aparatului, iar in sfarsit aduce la o functionare nepotrivita. Este foarte important curatirea anuala a aparatelor pentru conditionarea aerului! Depunerea bacteriilor in aparate pot fi daunatoare pentru sanatate, iar alte murdarii aduc la sitricarea aparatului de conditionat.
De asemenea, este vital inlocuirea pierderii a lichidului de racire.

Luand in considerare toate aceste, Eskimo este partenerul perfect pentru Dumneavoastra: il proiectam, achizitionam, montam si intretinem aparatul de conditionat aer!