Comercial

Soluţii de încălzire a spaţiilor comerciale de la Daikin

Sistemele de încălzire a spaţiilor comerciale de la Daikin oferă soluţii cu eficienţă ridicată care ajută la reducerea consumului de energie şi a impactului asupra mediului al clădirilor de toate tipurile şi dimensiunile, de la restaurante şi birouri la hoteluri, clădiri de apartamente şi centre de sport şi timp liber de mari dimensiuni.

Pentru a crea un mediu de afaceri perfect confortabil, sistemele din gama comercială de la Daikin sunt controlate prin inverter,ceea ce permite menţinerea temperaturii constante a camerei, fără fluctuaţii. În plus, inverterul reduce consumul de energie cu 30% în comparaţie cu sistemele tradiţionale cu pornire/oprire (fără inverter).

Daikin oferă cel mai complet portofoliu de produse de pe piaţă, asigurând cea mai bună soluţie pentru nevoile clădirii dumneavoastră. Proiectantul sau consultantul local vă poate oferi recomandări cu privire la combinaţia de soluţii de climatizare ideală pentru clădirea dumneavoastră.


Soluţii de aer condiţionat pentru spații comerciale de la Daikin

Soluţiile de aer condiţionat pentru spaţii comerciale de la Daikin creează un mediu perfect confortabil pe toată durata anului şi utilizează energie regenerabilă din aer pentru a optimiza eficienţa energetică, reducând astfel costurile cu energia şi emisiile de CO2.

Ventilaţie şi purificare a aerului de la Daikin

Aerul proaspăt este esenţial pentru calitatea vieţii şi a bunăstării noastre. Dar, pe măsură ce clădirile devin tot mai etanşe, circulaţia aerului proaspăt se reduce considerabil. Daikin oferă o varietate de soluţii de ventilaţie, purificare a aerului şi tratare a aerului la scară mare pentru a furniza un mediu proaspăt, sănătos şi confortabil în birouri, hoteluri, magazine şi alte medii comerciale.

Daikin are o gamă cuprinzătoare de sisteme de ventilaţie pentru aplicaţii comerciale, modulare, care se pot adapta pentru a satisface toate tipurile şi dimensiunile de spaţii comerciale. Proiectantul sau consultantul local vă poate oferi recomandări cu privire la combinaţia de opţiuni pentru sistemele de ventilaţie comercială, ideală pentru cerinţele dumneavoastră. Refrigerare comercială

Gama completa de soluţii de refrigerare comercială de la Daikin este adecvată pentru diverse aplicaţii - de la băcănii şi supermarket-uri, până la depozite cu camere frigorifice, hoteluri şi magazine. Dacă sunteţi în căutarea unor soluţii pentru congelare la temperaturi scăzute sau de refrigerare la temperaturi medii pentru aplicaţii cu sarcini fluctuante, Daikin oferă o soluţie eficientă din punct de vedere energetic pentru fiecare nevoie de refrigerare comercială. Prin integrarea refrigerării în cadrul unui sistem de aer condiţionat mai amplu, folosind soluţia Conveni-Pack de la Daikin, se pot obţine niveluri şi mai mari ale eficienţei energetice, reducând în acelaşi timp suprafaţa exterioară ocupată de către echipamente cu până la 60%.