Fűtés, szellőzés és légkondicionálás

A fűtés és légkondicionálás egy új korszakába lépett akkor, amikor az Európai Unió úgy döntött: a 15 kW teljesítmény alatti gépek esetében ezentúl csak a csúcstechnológiát jelentő inverter technológiát alkalmazó berendezéseket szabad gyártani és forgalmazni! Hogy mi az az inverter technológia? Fő jellemzője, hogy ezek a gépek már nem csak hűtenek, de fűtenek is – akár – 18 Celsius fokban is! Ráadásul fogyasztásuk 45-50%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos gépeké!

Lehet az azonban bármilyen csúcstechnológia, ha nincs megfelelően karbantartva, akkor az a hatékonyság, végezetül pedig maga a szerkezet kárára megy. Nagyon fontos ugyanis, hogy a légkondicionáló berendezéseket évente egyszer ki kell takarítani! A megtelepedett baktériumok az egészségre is ártalmasak lehetnek, az egyéb szemét pedig magát a légkondicionáló szerkezetet teheti tönkre. Szintén létfontosságú a hűtőfolyadék esetleges veszteségének pótlása.

Mindezeket figyelembe véve az Eskimo a megfelelő partner az Ön számára: megtervezzük, beszerezzük, felszereljük és karbantartjuk a légkondicionáló berendezését.