Rólunk

Szatmárnémeti egyik vezető légkondicionálásra szakosodott cége, az Eskimo mottója talán a „minőséget jó áron" lehetne, mivel olyan, nemzetközileg ismert, az európai piacon is keresett gyártók termékeit forgalmazza, mint a Daikin.

Az Eskimo által kínált berendezések működési elve dióhéjban összefoglalva a gazdaságosság, az egészség.

A gazdaságosság és egészség mellett az Eskimo harmadik vezérelve a hosszú élettartam! Ez lehetővé teszi, hogy a gazdaságosabb berendezések idővel megtérítsék árukat, ily módon lehetővé téve, hogy az ügyfél mind saját lakásában, mind pedig irodájában vagy üzemében kellemes légkört teremthessen. A hosszú élettartam egyik legfontosabb feltétele a szakszerű karbantartás, amit az Eskimo szintén biztosít valamennyi ügyfelének.

Aki tehát egy modern, professzionális légkondicionálásra vágyik, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.