Industrial

Răcirea de proces

Sistemele de racire cu apa de la Daikin sunt ideale pentru răcirea echipamentelor şi pentru procesele industriale care necesită un control foarte precis al temperaturilor.
 

ELEMENTE DE CONTROL DE PRECIZIE

Unităţile de control Daikin asigură un control absolut asupra funcţionării agregatului de răcire şi pot fi uşor integrate cu module de comunicatie pentru a vă furniza o soluţie completă de management. Aceste unităţi oferă un set de comenzi simple, prietenoase cu utilizatorul, care vă permit să programaţi şi să monitorizaţi fiecare aspect al funcţionării agregatului de răcire, furnizând o înregistrare pe termen lung care poate fi folosită de inginerii de întreţinere.

 

 

 

Ventilaţie industrială

Aerul de calitate ridicată este important în multe tipuri de clădiri industriale. Controlul precis al temperaturii, umidităţii şi calităţii aerului necesită un sistem versatil de ventilaţie industrială, personalizat conform cerinţelor dumneavoastră specifice. Daikin optimizează calitatea aerului în mai multe zone prin intermediul unei combinaţii modulare de unităţi, care poate fi complet personalizată pentru a respecta cerinţele clădirii pentru un control precis al temperaturii şi umidităţii. Graţie acestui design modular, centralele de tratare a aerului Daikin sunt adecvate pentru toate tipurile de medii, precum spitale, fabrici de medicamente şi fabrici de producţie.

 

 


Refrigerarea industrială

Gama cuprinzătoare de soluţii de refrigerare industrială de la Daikin este adecvată pentru multe medii diferite, de la facilităţi cu camere frigorifice şi fabrici de procesare a alimentelor de mari dimensiuni la supermarketuri şi hipermarketuri (..). Dacă sunteţi în căutarea unor camere de congelare la temperaturi scăzute sau a unor soluţii de refrigerare la temperaturi medii pentru aplicaţii cu sarcini fluctuante, Daikin oferă o soluţie eficientă din punct de vedere energetic pentru fiecare cerinţă de refrigerare industrială.