Încălzire, ventilație și aer condiționat

Încălzirea și condiționarea aerului au pășit într-o nouă eră atunci, când Uniunea Europeană a hotărât: în cazul echipamentelor cu o performanță mai mică de 15 kW se fabrică și se comercializează doar aparate care aplică technologia inverter de înaltă tehnologie! Ce este technologia inverter? Principala sa caracteristica este, că aceste mașini nu numai răcesc aerul, dar se ocupă și de încălzire, chiar în 18 grade Celsius! În plus consumul lor este cu 45-50% mai puțin, față de mașini tradiționale.

Dar poate să fie oarecare technologie înaltă, dacă nu este întreținut cum trebuie, atunci scade eficiența aparatului, iar în sfârșit aduce la o funcționare nepotrivită. Este foarte important curățirea anuală a aparatelor pentru condiționarea aerului! Depunerea bacteriilor în aparate pot fi dăunătoare pentru sănătate, iar alte murdării aduc la sitricarea aparatului de condiționat.
De asemenea, este vital înlocuirea pierderii a lichidului de răcire.

Luând în considerare toate aceste, Eskimo este partenerul perfect pentru Dumneavoastră: îl proiectăm, achiziționăm, montăm și întreținem aparatul de condiționat aer!