Rezidential

Încălzire

ENERGIA REGENERABILĂ CARE VĂ ÎNCĂLZEŞTE CASA

Preţurile energiei sunt în creştere. Economia viitorului este nesigură. Preocupările pentru mediu sunt mai importante ca niciodată. Deoarece o pompă de căldură utilizează energia liberă din aer pentru extragerea căldurii, ea reprezintă soluţia ideală pentru încălzirea domestică. Un sistem de încălzire cu pompă de căldură Daikin furnizează căldura şi confortul casei tale pe toată durata anului, chiar dacă afară sunt temperaturi negative. O pompă de căldură Daikin reduce costurile cu energia şi emisiile de CO2, prin urmare, reprezintă o soluţie mai bună pentru bugetul dumneavoastră şi pentru mediu.
 


 

Aer condiţionat

REDEFINIREA AERULUI CONDIŢIONAT

Aerul conditionat înseamna mult mai mult decât racirea aerului, acesta ofera echilibrul perfect dintre temperatura, aer proaspat si umiditate si chiar purificarea aerului pentru a va putea bucura de confort perfect pe toata durata anului.  Totusi, preturile tot mai mari ale energiei si preocuparile tot mai intense pentru mediu impun ca aparatele de aer conditionat sa aiba o eficienta ridicata. Un sistem cu pompa de caldura pentru aer conditionat de la Daikin ofera o solutie completa, multifunctionala, pentru o performanta si o eficienta energetica superioare, în vederea protejarii mediului în care traiti.
 

 
 

Apă caldă menajeră

Apa caldă menajeră nu este un lux, este o necesitate. Indiferent de cât de mare este cererea din casa dumneavoastră, veţi dori un sistem complet fiabil care să nu coste foarte scump. Pompele de căldură Daikin operează folosind o sursă inepuizabilă de energie regenerabilă, aerul, pentru ca să vă puteţi baza pe un sistem Daikin care furnizează apă caldă menajeră, indiferent când este nevoie de ea. Pentru generarea gratuită a unor temperaturi ale debitului de apă de până la 55°C folosind energie regenerabilă (şi, în unele cazuri, de până la 75°C), soluţiile de apă caldă menajeră de la Daikin pot reduce costurile cu energia şi emisiile de CO2 , prin urmare, reprezintă o soluţie mai bună pentru bugetul dumneavoastră şi pentru mediu.
Ventilaţie şi purificare a aerului de la Daikin

Aerul proaspăt şi curat este esenţial pentru calitatea vieţii şi a sănătăţii noastre, în special în locuinţele moderne, care sunt mult mai etanşe decât clădirile vechi. Daikin oferă o gamă de soluţii domestice de purificare a aerului şi de ventilaţie a locuinţei pentru a ajuta la obţinerea unui mediu proaspăt, sănătos şi confortabil în casa ta.